Vanzare

   Pe piata din Romania se folosesc diverse tipuri de paleti confectionati din diferite tipuri de materiale. Cei mai utilizati si intalniti sunt paletii Euro si Non Euro confectionati din lemn. In functie de grosimea scandurii folosite, rezistenta paletilor Non Euro in sarcina poate varia de la 400 Kg pana la 1200 Kg. Paletii Euro, indiferent de calitatea lor, rezista pana la 1500 Kg.

   Calitatea paletilor Euro se diferentiaza doar prin culoare, in functie de uzura lor in timp.

   Dimensiunile paletilor Non Euro si Euro sunt STAS : 1200 x 800 x 145 mm.

   In stocurile noastre se regasesc si paleti industriali de dimensiuni mai mari : 1200 x 1000 mm, 1200 x 1200 mm, 1140 x 1140 mm, 1200 x 1200 mm, etc.

   La cerere executam paleti de dimensiuni mari, maxim pana la lungimi de 3000 mm.

   Deasemenea asiguram si paleti specifici pentru industria auto : 3P, 4G, 3E, 4C, BCL, etc..

   Executam la cerere dupa schita clientilor toate tipurile de paleti, in functie de materialul disponibil.

   Avand in vedere ca odata cu dezvoltarea societatilor comerciale, platformelor logistice si industriale a crescut si consumul de diferite tipuri de paleti, dar si cresterea de deseuri din ambalaje din lemn – PALET LOGISTIC EXPRES asigura logistica necesara vanzarii paletilor si preluarii deseurilor de ambalaje din lemn.

   Punem la dispozitia clientilor nostri cantitati industriale de paleti de toate tipurile, cutii, lazi, box paleti, placaje de diferite dimensiuni, ambalaje diverse.

   Pentru o cerere de oferta va asteptam sa completati formularul alaturat.

   Garantia calitatii produselor si serviciilor ne reprezinta !