Despre noi

La baza activitatii noastre sta procesul de colectare si valorificare prin reciclare/reconditionare a deseurilor de ambalaje din lemn.

Experienta si strategiile abordate ne ajuta sa oferim clientilor nostri ambalaje din lemn durabile calitativ si paleti din lemn la standarde europene. Produsele noastre sunt disponibile intr-o gama variata de dimensiuni la costuri care sa indeplineasca cele mai stricte cerinte.

            In ceea ce priveste calitatea si satisfacerea garantata a colaboratorilor, Palet Logistic Expres SRL, a implementat Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001:2015 si 14001:2015.

              Pentru a facilita procesul de sortare, prelucrare si productie, societatea isi desfasoara activitatea intr-o zona industriala situata in Orasul Stefanesti, Str. Viisoara nr. 4, Jud. Arges, beneficiind de o dotare moderna ce cuprinde instalatii si utilaje de reciclare conform standardelor europene. Raspundem promt solicitarilor de livrare si dispunem de toate resursele logistice necesare, aigurand transportul si livrarea produselor comercializate.